wednesday

Okej. Pluggar hela dagen, förutom när jag åker och tränar. Vi hörs imorn, när mitt fysikprov är gjort. Puss på er!

you're givin' me the chills

tröja - lindex(ny), kjol - bikbok, skor - converse
Ny tröja, jag älskar den! Idag får bli en sån där effektiv dag, nu ska jag med mamma på stan en sväng, plugga, äta, träna, och sen antagligen plugga igen.

manic monday

shorts - lindex, tröja - h&m, skärp - ginatricot
Kom hem sent från skolan, nu ska jag äta, sen träna, sen plugga fysik. Det är nu jag behöver mina supermichaelakrafter!

tweet

Visste du att du kan hitta mig här också?

höst/vinterjacka

Monki, H&M, BikBok, Topshop.
Jag håller på att leta höst/vinterjacka. Trivdes aldrig riktigt i den från Lindex jag köpte förra året. Jag har heller aldrig gillat trenchcoat-modellen. Helst ska jackan kunna värma mig under hela vintern. Jag blev lite småkär i den från Topshop. Frågan är om jag vågar beställe därifrån då jag inte har något Topshop i närheten och dom brukar ändå inte ha det dom har på hemsidan.

wook





Idag har jag varit på marknad, hittade dock ingenting. Jag la undan en tröja på lindex som jag ska hämta på måndag. Eftermiddagen spenderades med Josefin, vi har lagat wook. Det blev förvånande gott!

friday

Ytterligare en stjärnbild. Jag gillar picniks stjärneffekt. Fredag idag = bänk och böj på träningen. Böjen gick bra, 60kg. Pers igen. Det tar sig!

young blood

Emmy tipsade om en låt igår som har gått på repeat hela dagen.

blueberry

Hej på er! Jag har varit nästan lika effektiv som igår. Jag har hunnit med skolan, tränat marklyft, bakat blåbärsmuffins och pluggat kemi. Känns ganska bra faktiskt.

supermichaela

Idag har jag varit effektiv. Jag har hunnit med att vara i skolan, ta en outfitbild, plockat blåbär, gjort lite på kemiläxan och tränat lite boxning med Bea. Nu ska jag hoppa in i duschen.

girls on film

shorts - monki, tisha - h&m, virkad väst - hemmagjord
Första lektionerna idag, helt okej eftersom det bara var två st + lite information om projektarbetet. Har dock ingen aning om vad jag ska göra. Nu ska jag ut i skogen och se om jag kan hitta några blåbär till muffins.

just can't get enough

favoritskjorta - bikbok, shorts - monki
Vet inte riktigt vad som hände med bilderna men kvallan är inte riktigt på topp.
Första dagen i skolan, helt okej. Imorn börjar alla riktigt lektioner.
Nu äta, snart träna.

aaaaaaah

Imorgon börjar skolan. Lite pirrigt är det. Sista året nu. Vi får se hur mycket jag kommer uppdatera här framöver. Behöver verkligen få en bra start. Det blev ju inte riktigt så förra året. Puss!

kräftskiva

Jag + familjen drar till kusinerna för lite kräftskiva. Jag har gjort en ost och skinkpaj som dock ser ganska äcklig ut på bilden...

mytubo

Har hittat en instagramliknande app för android. Bilderna blir bra och jag är helnöljd. Har letat som en tok efter en bra app som är lik instagram. Mytubo heter den. Jag heter msvanelind där. Ovan ser ni mina första två bilder. Skorna är Petras, hur snygga?

@ petras

Sitter nu hos Petra. Vi passar på att ta en Petra&Michaela-kväll nu när skolan börjar på måndag. Jag är helt slut efter träningen. Lyckades persa idag också. I knäböj, som jag dock fortfarnade är väldigt klen i. Men ett pers är alltid ett pers.

klippt

Har klippt mig idag. Helnöjd. Färgade håret lite mörkade och i en kopparton men på bilden ser det mest rötdlila ut. Ser bättre ut i verkligheten! Marie på Lilla Salongen i Säffle gjorde det, jätteduktig tjej!

oh yeah

Pers i marklyft idag, 105kg fick jag upp. Härligt!

spellbound

klänning - h&m
Nu är sommaren slut. Det känns så i alla fall. Ska städa klart mitt rum nu sen göra mig redo för ett marklyftspass.

every teardrop is a waterfall

Brukar inte lyssna på Coldplay men den här kan jag inte få nog av.

there's a starman waiting in the sky

Är på såligt humör. Har legat i soffan hela dagen och kollat the Hills och senaste avsnittet av True Blood. Drar iväg och tränar sen. Hatar att träna när humöret inte är på topp.

mora

Så här har min helg i Mora sett ut. Vi har gått på Moras gågata. Sett målgången i cykelvasan. Åkt ring efter båten. Solat på bryggan. Druckit corona och lyssnat på Cornelis. En galen kanonhelg!

see you on sunday II

Precis kommit hem från träningen och hade det bara varit ett vanligt träningspass hade jag inte skrivit ett inlägg just nu. Men idag mina vänner, persade jag i bänkpressen! Så jäkla kul när det märks att man tränar. 52,5kg fick jag upp idag. Woho! Nu - in i duschen sen till Bea för en ridtur. Och som sagt, vi hörs på söndag!

see you on sunday

Kl 4 drar jag iväg och tränar. Efter det åker jag nog direkt till Bea och imorn drar vi till Mora med Cathrin. Jag får se om jag hinner slänga upp något mer här innan vi åker, annars hörs vi på söndag sötnosar! Puss!

pictures of you, pictures of me

Fick äntligen tummen ur röven och skickade in bilder på framkallning. Idag kom dom. Varför är det så mycket roligare att kolla på bilder på papper än på datorn? Nu vet jag dock inte vart jag ska göra av dom. Blir nog att köpa fotoalbum och sätta in bilderna i.

polka & melon

Fika på Holgers med Petra idag. Jag åt en glass med polka och melonsmak. Blivit lite beroende av polkagrissmak nu på sistone.
Vi har även varit på zumba, vilket var väldigt kul men inte riktigt min grej haha.

fika


Drar till stan för en liten fika med Petra. Och ikväll blir det zumba hehe. Hejsvejs.

jag vill ha din ryggrad här

kjol - bikbok, linne - h&m (gammalt), väst - hemmabygge

Tjena. Ska aldelles strax dra iväg till farmor för lite kalas. Vi hörs senare.

lookbook

Har gått och blivit med lookbook. Klick!

home

Nu har vi kommit hem från våran lilla husbilssemester. Det var helt okej, bäst var att ligga på stranden i Falkenberg.
Ikväll tar jag cykeln till Bea som är i stan och passa sin systerdotter.

caramba dress

Här kommer ett inspo-inlägg mitt uppe i allt semester-tjat.
Angelica har skaffat en riktigt fin klänning som jag blev helt kär i! Från BikBok.

skrea

Hej på er! Sorry för sen uppdatering ida,. har haft fullt upp hela dagen. Direkt efter frukost drog vi oss ner till stranden för sol och bad fram till lunch. Efter lunch mötte vi en annan familj från Säffle och gick till stranden med dom. Senare på kvällen blev det en cykeltur till Vallarna för Pang på pensionatet. Nu ska jag snart dra på en film. Imorn beger vi oss mot Grebbesta, tror jag.

hello pablo I got this vision we can dance to

Var nere vid havet en sväng förut. Imorn ska jag lägga mig vid stranden tidigt så jag hinner sola och bada så mycket som möjligt innan vi drar och kollar på Pang på pensionatet med Stefan & Krister.h

tjenare!

Nu är vi i Falkenberg. På Skrea Camping. En rejäl camping. Jag har ont i min tunga efter att ha käkat aldelles för många filidutter. Jag har inte tagit en enda bild så jag har inget att visa. Vi ska bada i havet imorn, känns nästan lite som utomlands för en som är van att bada i Vänern. Vi hörs babes!

woop woop

Tjena. Nu är vi i Allingsås på någon camping. Jag var tydligen väldigt trött för jag sov mestadels av resan hit. Vi har gått i småbutiker och jag hittade ett tyg som mamma ska sy shorts av. Liknande dom här. Nu ska vi grilla, så vi hörs imorn, hejs!

cape town

Jag vet inte varför men jag googlade Kapstaden och det visade sig att staden verkar va hur fin som helst. Varför hör man inte talas om den eller Sydafrika över huvud taget oftare, inte jag i alla fall. Jag vill åka dit!

something to die for

Arkivbild.
Haha jag och Bea skulle ta en liten ridtur på ungefär en halvtimme igår, men rider vilse och är tillbaka 2 timmar senare. Beas lokalsinne är inte att lite på! Även om vi bara skrittade har jag träningsvärk i benen idag haha.
Nu är jag hemma och funderar på om jag skulle lägga mig i solen en stund innan träningen. Det är fruktansvärt varmt ute och man blir ju så matt när man ligger och solar.
Idag är det bänk och kanske lite knäböj som står på schemat.
Imorgon åker jag + familjen iväg med husbilen och blir borta en vecka. Men datorn följer med.

RSS 2.0