The sky is full of dreams, but you don't know how to fly

Den här topen från Monki är himla fin tycker jag! Jag vet att jag såg den på Monki i början på hösten, så jag blev lite förvånad när jag såg att den var kvar i fredags när jag var där med Petra.

You and me together, stars 4-ever





tisha - lindex, jeans - h&m, halsband - h&m

Halsabandet gör hela outfiten idag. Giller det skarpt! Nu är skinnklänningen som jag skrev om igår på väg hem till mig! Idag tänkte jag plugga franska eftersom jag har prov på måndag men eftersom jag är så duktig och glömmer böckerna kvar i skåpet så får det bli att skriva klart svenskauppsatsen istället. Blir att råplugga franska iimorn.

Igår blev det besökarrekord! Det är kul att se att det är fler och fler som läser!

Silvermotorcyclejacket



Jag vet, jag har snöat in (passande uttryck just nu hehe) på allt som glittrar, skimrar och glänser! Denna otroligt snygga silvriga skinnjacka är från Burberry och jag skulle mer än gärna ta på mig en sådan till våren!

Leatherdress



Mailade ginas kundtjänst angående silverbyxorna och dom skulle antagligen inte få in dom igen, tråkigt men nu har jag ju hela lönen från simlinjen att handla för. Funderar på att klicka hem denna klänning från h&m. Den är på rea och kostar bara 79kr. Men minsta kostnaden för att få beställa är 190kr. Skinnhandskarna var slut och fanns bara i brunt och det var inget annat som föll mig i smaken så jag får väl höra med mamsen om hon ska ha något från h&m.
Men jag får nog skynda mig för det är många som handlar på h&m shop online just nu, tog ett tag innan jag kom in på sidan. Resten av pengarna jag får, får nog gå till julklappar.

29 November, 2010





tröja - secondhand, byxdress - h&m

Slapp skoldag idag med två riktiga lektioner, sen skulle vi egentligen kolla på film men då blev det strömavbrott i hela åmål så det blev uppskjutet till nästa vecka. Jag fick vänta i en timme på bussen. Idag ska jag skriva en artikel till svenskan om varför Moliere lär oss att ta förnuft till fånga. Kul!
Ikväll blir det antingen skidor eller styrketräning. Hörs senare. Puss!

28 November, 2010



Det här stora paketet med godis fick jag efter sista gruppen idag. Alla barnen var så duktiga idag, så typiskt när det är sista dagen. Nu känns det skönt att det är över. Jag kan tänka på bara mig själv och mitt liv. Jag har bestämt att jag verkligen ska göra allt som har med skolan att göra ordentligt och på riktigt allvar. Jag har varit lite för slapp vad gäller den saken allt för länge. Nu är det ändring på det! (Hoppas jag hehe)
Nu har jag precis klämt i mig lite pepparkakor och glögg, nu behöver jag inte äte mer på flera dagar känns det som.

Första advent



Idag, första advent, en riktig snöig dag. Jag och Petra bestämde oss för att bege oss ut på en skidtur, sedan blev det en lång, oväntad promenad i snöovädret.
Nu ska jag iväg till badhuset för att ha mina simskolegrupper en sista gång. Vi hörs senare.
Puss!

Lördag



pälsjacka - åhlens, boots - dinsko, sjal - kina


Diamonds are a girls best friend



Tre ganska meningslösa inlägg idag. Här kommer ett till. På bilden ser ni ett halsband jg köpte på h&m igår. Jag köpte även en byxdress och ett par skinntights som ni får se till veckan.
Mina boots som jag beställde förra veckan kom igår, glömde säga det. Senare får ni kanske en outfitbild.
Puss!

Stora diplomskrivareftermiddagen!



Nu har jag skrivit diplom, lagt diplom i kuvert, skrivit på kuvert och lagt i märken i vissa kuvert. Duktigt Michaela!

101127



Ingenting blir som jag tänkt mig idag. Följde med mamma till stan förut, jag tänkte hitta mig ett par skinnhandskar på Erikshjälpen, jag vet att jag har sett det därr förut. Men inte då, inte en skinnhandske så långt ögat nådde. Handskarna på bilden är från h&m, får väl önska mig i julklapp eftersom jag inte har en spänn för tillfället!
Nu ska jag snart äta mat. I eftermiddag är det stora diplomskrivardagen. Ska skriva ungefär 30 diplom till mina simskolebarn. Lagomt kul.
Puss!

10.34

Jag blir så irritert! Igår när jag kollade på gina tricot.se så fanns silverbyxorna, idag när jag tänkte beställa dom så fanns dom inte längre! Skit! Hoppas dom kommer in igen.

Silverbyxor



Eftersom dessa byxor inte fanns på gina när jag var där förut, ska jag beställa dom när min lön från simlinjen kommer. Gillar egentligen inte att beställa byxor från internet, vill helst prova byxor innan jag köper. Men i detta fallet har jag ju inget val!

Päls



Pälsjacka (fejkpäls) - Åhléns, sitter som ett smäck!
Ni får se resten av grejerna en annan dag.

Gold & glitter





Jag älskar allt som glittrar just nu! Så jag var bara tvungen att köpa detta nagellack från h&m idag när jag och Petra var i Karlstad. Har även köpt en del andra grejer som ni kan få en sneakpeak på sen!

Woops!



Så här kan det gå. Tog ut kladdkakan lite för tidigt.
Igår var ni riktigt duktiga på att besöka, ni tangerade rekordet, kan ni vara lika duktiga idag?

25 November, 2010



tröja - mammas (skitgammal)


Idag har jag lockat mitt hår lite, mitt hår är egentligen självlockigt men när jag somnar med blött hår brukar inte lockarna hålla sig särskilt bra eller så står det åt alla håll.
Imorn far jag och Petra till det stora staden Karlstad för en lite shoppingtur. Det ska bli spännande, om jag hittar nått jag vill ha. Har lite i tankarna vad jag vill ha. Ni får se imorn om jag får med mig nått fint hem.

101124



Såhär söt var jag i mitt nya pannband när jag och Petra åkte skidor förut. Det var inte spårat i elljusspåret så vi fick göra egna spår. På fredag spänner vi på oss skidorna igen och tar oss en tur. Nu har vi ju spårat åt oss själv så nu är det ju bara att köra på ordentligt!
Nu ska jag ta mig en varm dusch innan jag gör klart kemiläxan.
Puss!

Galet



Agnes Almvärn
har gjort det igen. Galet snyggt!

24 November, 2010



tröja - bikbok, linne - h&m, fjäderring - köpt i kina, svart ring - h&m


Första gången jag har hunnit lägga in en dagens outfit innan jag har gått till bussen! Brukar alltid göra allt i sista minuten så det blir ofta stressigt men nu hade jag några minuter över.

23 November, 2010





skjorta - monki, ringar på höger hand - köpta i kina, vänster hand - lindex

Idag är det bara en månad kvar tills jag fyller 17!

Peking 2010

















Några bilder jag tog i Kina från platser som bl a. himmelska fridens torg, kinesiska muren, sommarpalatset och när vi åker med cykeltaxi. Allting var verkligen en upplevelse. Jag rekommenderar att åka till Peking!

Outfitbild kommer senare, när jag har tagit en liten powernap! Puss!

101122





Tröja, byxor, ring - köpt i kina, klocka - gammal.

The girl and the robot



Inte nog med att denna otroliga kvinna gör grym musik, hon har stil också! Såg henne i en intervju på tv4 igår och blev helt kär i hennes örhängen! Nån som vet vart man kan få tag i ett par eller liknande? (Det var det här jag tänkte skriva om igår när det inte gick att ladda upp bilder.)

Outfitbild kommer sen!

Söndag

Det går inte att ladda upp bilder eftersom blogg.se verkar ha stora problem. Ni får se det jag tänkte visa imorn eller senare ikväll om det funkar då!
Nu ska jag plugga fysik. Puss!

101121



Beställt riktiga vinterstövlar idag eftersom snön verkar ha bestämt sig för att ligga kvar.

Idag blir det fysikplugg innan jag åker till badhuset för att ha mina simskolebarn. Nästa gång är det avslutning och det ska bli skönt!

Just can't get enough



Varför blir man aldrig nöjd? Jag hittar massa fint på internet som inte skulle sitta fel! Det värsta är att jag såg ett par guld-converse i Peking men mamma tyckte jag hade handlat tillräckligt för hennes pengarså det blev inget. Jag ångrar bittert att jag inte köpte dom i smyg!

Made in China







Här är grejerna jag köpte i Kina. Jag kan inte få nog av glitter så jag dog lite när jag hittade tröjan. De flesta grejerna är köpta på olika marknader, som ser ut som stora köpcentrum på utsidan men när man kommer inte är det fullt av stånd överallt. Det var en upplevelse att bara gå omkring bland stånden och försäljarna. Dom ropade efter en och ibland tog dom tag i en också. Gjorde allt för att man skulle gå in och kolla bland grejerna. När man skulle betala fick man pruta som en galning. Mitt bästa köp är nog jeansen som jag prutade ner från 2000 yuan till 100 yuan (=100kr).
Jag hittade mig en kinsesik ELLE, jag förstår ingenting av vad som står men bilderna är fina. Tidningen var mycket tjockare än svenska ELLE och med detta numret följde det även med en extra tidning på kanske 200 sidor med, allt för 30 yuan.
Man kan säga att jag är helnöjd med min Kina-shopping!

Konichiwa bitches from Beijing to Siagon



Nu är jag hemma! klockan är 05.07 just nu och jag förstår inte riktigt varför jag fortfarande är vaken. Vi kom hem runt klockan 3. Jag orkade inte låta bli att packa upp alla nya grejer jag har köpt i Peking. Det blev inte så mycket som jag haade tänkt, men det jag har köpt är jag mycket nöjd med! Ni får se det imorn, tills dess får ni nöja er med en bild jag tog på väg till Himmelska fridens torg.
Kul att det var några som inte glömde bloggen när jag var bort iaf!
PUSS!

22.06



Idag glömde jag ta en outfitbild innan jag packade ner kameran. Ni får nöja er med en bild på sötisviola som ville följa med till Kina i min resväska.
Idag fick vi tillbaka matteprovet som jag pluggade ordentligt till under lovet. Det lönar sig att plugga, istället för att knappt få g (som jag fick på förra matteprovet) var jag 3 ynka poäng från mvg denna gång. Lite surt att vara så nära men jag är nöjd ändå om man jämför resultet från förra provet.
Nu ska jag plocka undan lite på mitt rum som alltid ser ut som ett bombnedslag.
Det här är antagligen sista inlägget innan jag åker så jag vill bara säga: HA DET SÅ KUL I SNÖSLASKET I SVERIGE MEDAN JAG SHOPPAR I PEKING!
Puss!

101111



Nu är det nära!

Modekungen





Den här tröjan är från modekungen.se och ser hur mysig ut som helst och jag skulle vilja ha den i alla fyra färgerna. Tyvärr är den lite för dyr för min plånbok.

10 November, 2010



skjorta - åhléns, jeans - gina tricot, ring - h&m, klocka - gammal

Snön ligger kvar! Inte kul! Tur att jag åker snart, det är iaf inte minusgrader i Peking vid den här tiden.
Idag har det inte hänt något speciellt. Ska plugga lite franska nu, hörs kanske senare. Puss!

21.39



Massa kläder jag vill ha! Columbines guldhalsduk är ju bara för snygg och Arielles paljett-top. Ska försöka leta efter liknande grejer i Peking! Åker på fredag, börjar bli lite pirrigt nu!

Trine Kjaer



Trine, en tjej jag lätt skulle byta garderob med!

Wanna Be



Lite wannabe Agnes idag. Har nästan precis kommit hem. Det var inte lätt att gå från bussen idag när snön går upp till knäna! Nej inte riktigt, men jag gillar verkligen inte detta vädret och det blir ju inte bättre att jag inte har några riktigt vinterskor utan får springa omkring med skorna från nelly som är helt platta under. Snart kommer fötterna försvinna under mig och jag kommer ligga på backen!

shorts - lindex, top - gina tricot, tröja - secondhand

08 November, 2010



Så här ser jag ut idag. Konstig bild, jag vet. Mörk är den också, mitt rum släpper inte in så mycket ljus. Föresten är det mörkt ute nu också, så det finns inte så mycket ljus att släppa in.

tröja & ring - h&m, kjol - gina tricot, klocka - gammal


Skinn



Såg nu att Gina Tricot hade ett par skinnbyxor på hemsidan. Helt okej, men jag vågar inte riktigt beställa byxor från internet. Vill helst prova innan jag köper. Ska heller inte köpa något nytt innan jag drar till Beijing. Kanske hittar ett par skinnbyxor, pälsväst och en ny skinnjacka där. Det vore roligt att komma hem med nått snyggt.

07 November, 2010



Så här kommer min eftermiddag se ut!

101106



Blä på dagen idag. Kan trösta mig med att jag slipper ha mina simskolebarn imorn, är ledigt imorn eftersom det är allahelgonahelg. Det får bli en bild på snygga Agnes som är lite av en favoritbloggare.

Silver



Den här tröjan från h&m är så grymt snygg! Finns tyvärr bara på h&m trend som inte finns i Karlstad. Den finns heller inte på h&m shop online. Det verkar inte som att h&m vill att jag ska ha tröjan!
Bilderna har jag hittat hos Columbine, Ellen och Elin.

16.05



Skinnjacka + pälsväst = snyggt! Skinnjackan är från BikBok oh västen är från Ellos (fejkpäls). Västen finns tyvärr inte längre i min storlek, men kanske hittar någon liknande i Kina. Just nu är Kina det enda jag tänker på!

Jisses vad dagen har gått fort, känns inte alls som att klockan redan är 4.

101104





Idag kom det papper och grejer angående Kina-resan. Jag längtar, bara en vecka kvar! Vill börja packa NU!

Rutig



Så här såg jag ut idag när jag och Josefin cyklade ner till stan för att käka kyckling/kebabrulle.
Skjorta - monki, jeans - gina trcot, converse.

101103



Förlåt för den dåliga uppdateringen. Har inget att skriva om.
Puss

Trä



Glömde visa er. Igår fick jag nog och tröttnade på alla mina galgar som hade alla regnbågens färger så jag sprang runt som en tok i hela huset och letade trägalgar. Jag fick nästan tag i tillräckligt många till mina kläder. Bara några enstaka vita plastgalgar kvar som ska bytas ut snart.

Lite bilder från oktober


Converse



Titta vad jag hittade i brevlådan idag!

RSS 2.0