2011

Egentligen borde jag vara på väg till fest nu men eftersom min skjuts är lite sen tänkte jag summera året som varit.
Jag har träffat Elin Kling, varit i Uppsala hos Ingrid, supit skallen av mig någonstans mellan Tösse och Fängefors, sett mitt livs kärlek Håkan Hellström live, fått en biljett till Peace & Love i sista sekund, varit på Peace & Love och sett massa bra artister, varit på husbilssemester med familjen, börjat SISTA fucking året på gymnasiet, varit i Göteborg hos Julia, tävlat i styrkelyft, haft cp-kul med Petra och Bea, firat 10-års jubileum med Petra. Kommer ihåg att jag inte hade några förväntningar alls på 2011 och se hur bra det blev!
Ikväll ska jag fira in nyår med mina tre bästisar!

levi's 501

Har varit på mellandagsrea i Karlstad idag. Köpte superfina grejer som jag är jättenöjd med. Dock gjorde jag det bästa fyndet på erikshjälpen i säffle, ett par Levi's 501 för 95kr. Vill helst klippa av dom till shorts men väntar nog till närmare våren.

Christmas

God jul mina fina läsare! Julafton firades hos farmor och farfar som vanligt. Idag ska vi fira jul med släkten på mammas sida och ikväll ska vi till Harrys! Det ska bli kul, träningspasset 11 imorn morgon kommer va mindre kul. Detta inlägg skriver jag på min födelsedagspresent, iPhone 4s!


18

Idag äntligen får jag också som alla mina kompisar köpa cigaretter, snus och folköl på ica. Dock känner jag mig inte ett dugg som 18.

lär mig om

Det är nog inte bara jag som fastnat för Lalehs musik efter denna säsong av Så Mycket Bättre.

57,5

Oh yeah! Pers i bänken idag, 57,5kg!

16 december

jacka - monki, skor - vagabond, byxor - monki, skjorta - monki

Ganska nöjd men min oufit idag om man får säga så? Skorna gör mig nöjd varje dag hehe.

vagabond karaz

Hämtade skorna som jag hade beställt idag. Det är dom skönaste skorna jag någonsin haft på mig.

new years dress

Nyårsklänning? Inte så himla festlig kanske men vill ha en klänning som jag kan använda fler gånger än bara på nyår.

power woman

I lördags tävlade jag i styrkelyft. Knäböj 80kg, bänkpress 55kg och marklyft 130kg. Det var hur kul som helst att tävla och i januari blir det antagligen tävling igen!

RSS 2.0