2011 happy new year!

klänning - h&m, örhängen - h&m, skor - nelly

Nu är jag taggad till tusen, kommer bli en toppen kväll! Kör på plattat hår idag, kände att det var längesen. Nu måste jag skynda mig en aning. Gott nytt år på er fina läsare!

31 December, 2010

glittertröja - kina, nagellack - h&m
Har varit med pappa på stan en sväng, har också fixat allt till ikväll då det blir nyårsfest! Mitt halsont har nästan gått över och förutom det känner jag mig faktiskt helt frisk. Konstigt att få ont i huvet, halsen och feber över en dag och så är det helt borta efter två dagar.
Vi hörs sen, då får ni en outfitbild på det jag ska ha på mig ikväll.

18.24

Hur snyggt? Jag skulle kunna åka utomlands på stört bara för att få använda mina nya skor! Så snyggt med vita strumpor och ljusa jeans till.

leo från lindex

Klart det inte går att komma hem tomhänt. Nej här ska vartenda öre slösas! Linne med leomönster från Lindex 149kr. Jag hade presentkort där så jag köpte en mascara också. Riktigt nöjd, men nu ska jag ta det lite lugnt med handladet ett tag. Nu ska jag lägga mig i soffan framför en film och vila så jag är fit for fight imorn när det är nyår!

10.39

tisha, örhängen - h&m, jeans - cubus
Syns det att jag är sjuk eller vad? Nu trotsar jag kylan och tar på mig mina converse och förljer med mamma ut på stan! Vi hörs sen. Puss!

best of 2010

Nu har jag letat upp dom bästa bilderna från mitt blogg-2010 som i och för sig bara är tre månader. Just nu mår jag inte så bra, halsen och huvet värker och har nog en liten skvätt feber också. Bara jag blir frisk till nyår så är jag nöjd!

more shoes

Nu har jag bestämt mig för vad jag vill ha från h&m. Men det känns inte så kul att beställa vårkläder när vintern är som värst. Jag är rädd att jag ska hinna tröttna på grejerna innan jag ens hinner använda dom. Jag vill inget annat än att det ska bli vår nu! Jag är ingen vintermänniska!

all black with a little bit of leo

Det här är allt jag köpte på mellandagsrean + ett par hörlurar också men det är väl inte mycket att visa, alla har väl sett ett par helt vanliga hörlurar?
Skor, tisha, trosor, strumpbyxor och örhängen - h&m, svarta jeanstights och svart nagellack - vila och mobiltelefon zte blade - teliabutiken.
Såg att det var väldigt mycket svarta grejer. Blir lätt så när inspirationen ligger på noll. Jag längtar till våren när jag kan börja använde skorna som jag tycker är underbara!
Nu ska jag gå hem till Josefin som jag inte träffat på jättelänge. Puss!

mönsterchock

Ni ska snart få se vad jag köpte i Karlstad. Måste städa mitt rum först och jag har verkligen ingen lust med det just nu. Istället får ni se 4 snygga plagg från h&m. Funderar på att beställa något utav dom men alla är så snygga men jag borde nog vänta längre fram i vår. Jag är nu riktigt trött på vintern!

11.53

Uppdateringen här varit jättedålig de sista dagarna. Jag är nu hos min kusin Bea och har inte med in kamera så jag kan inte ta eller lägga upp några bilder. Var som sagt i Karlstad igår och handlade lite smått och gått, jag visar er när jag kommer hem ikväll. Puss!

27 December, 2010



Arikvbild. Idag drar jag och Bea till Karlstad för lite shopping. Ska köpa ny mobil och nya hörlurar till iPoden, annars har jag inget annat planerat att köpa så det får bli det jag hittar.
Puss!

Party på juldagen!

Jag, Emmie och Bea
Jag och Emmie, känner mig riktigt glammig i både krage och jacka i päls! Kragen är Annas.
Jag och Emmie.
Emmie, Anna och Bea
Anna, jag, Emmie och Bea.
Bilderna är sparade från facebook eftersom det inte var jag som tog bilderna. Därför är endel bilder mindre än andra.

Sunday

Jag vet att jag har visat er förut, men jag kan inte få nog av Robyns grymt snygga örhängen.
Igår efter släktkalaset följde jag med Bea på lite party hos Anna. Det var inte planerat från början men det blev en bra kväll ändå. Lägger kanske upp lite bilder senare. Imorn blir det antagligen Karlstad med Bea och hennes mamma.

25 December, 2010

Jag har dammat av min gamla locktång och börjat locka håret. Det blir riktigt snyggt tycker jag och en kontrast till många andras plattade hår. Tyvärr syns inte lockarna så bra på bilden och håret ser nästan rött ut.
Idag blir det

24 December, 2010

God jul på er alla! Kommer nog inte bli någon vidare uppdatering idag så vi hörs imorgon. Nu väntas tre dagars julfirande med farmor och farfar idag, kusinerna på mammas sida imorn och kusinerna på pappas sida på söndag.
Puss!

Halloncheesecake

Ingen rolig uppdatering idag. Har haft fullt upp hela dagen och nu spelar jag bingolotto. Ni får en bild på den goda cheesecaken med hallon som vi åt förut. Mums! Vi hörs imorn!

23 December, 2010

Min födelsedag idag! I eftermiddag blir det kalas med släkten då serveras smörgåstårta och efterrätt blir cheesecake med hallon!

Puderrosa

Kollade igenom Karins blogg och såg dessa vackra skapelser. Det har blivit lite mycket Karin nu men i brist på annan inspiration får det duga. Hon hade köpt dom i Miami och jag har inte ridigare sett converse i denna färgen tidiagare så jag ska hålla utkik efter liknande till våren. Tänk er puderrosa converse till ett par brunbrända ben. Nu får gärna min födelsedag, julafton och nyår komma och sen kan det få bli vår. Blir mer och mer sugen på tunnare jackor och nättare skor.
Idag har det storstädats i huset inför imorgon när släkten kommer. Har nyss klämt i mig julknäcke med julskinka. Gott!

More glitter

Hittade den här glittriga, stora saken på Erikshjälpen förut. Klippte bort axelvaddarna och jag funderar på att sy upp den en bit. Vad tycker ni?

Earrings

Örhängen från h&m. Angelica Blick är ägare till det här paret. Såg dom när jag var i Karlstad förut men jag köpte dom inte, vet inte riktigt varför. Tänkte nog att jag skulle vänta till mellandagsrean. Tycker dom är superfina i alla fall och när jag åker till Karlstad igen efter jul så får dom nog följa med hem, om dom finns kvar vill säga.
Vill också tillägga att jag har superont i mina lår. Världens träningsvärk efter träningen igår när jag och Petra körde knäböj.

18.26

tröja - h&m , skinnbralla - h&m, halsband - h&m, ringar - köpa i kina och h&m
Ganska tråkig bild, inte kul att ta outfitbilder när det är så mörkt. Men ni får nöja er med denna bild. Tyvärr syns inte mina skinnbrallor ordentligt, ni kan få se dom en annan dag. Tror inte jag har visat dom förut?

21 December, 2010

Jag och Petra drog till Karlstad vid 12 idag, Det var nämligen sista dagen i skolan idag och vi slutade tidigt. Det känns lite overkligt med jullov, det känns heller inte att jag fyller år i övermorgon.
I Karlstad handlade jag alla julklappar, så nu är det klart. Hade bara mamma, pappa och brorsan att köpa till. Så himla skönt att bara behöva köpa till dom.
Outbild kommer senare.

she's a devil in disguise

Visst är hon söt! Så himla gullig. Men skenet bedrar. Hon ser så söt ut, och när man är i närheten är hon så försiktig. Men så fort man vänder ryggen till kommer djävulen i henne fram. Hon är riktigt ond! Anledningen till att jag berättar det här är för att idag har Viola tuggat av mina hörlurar till iPoden. Det är andra gången hon gör det den här månaden. Man kan inte lämna nånting framme utan att hon tuggar på det, som en hund!

ZTE Blade

Jag behöver verkligen en ny mobil. Funderar på att köpa den här. ZTE Blade heter den och är hyfsat billig faktiskt. Det enda som verkar dåligt på den är kameran, men hur ofta tar jag kort med mobilen? Aldrig, precis.
Det står mellan den här och htc Wildfire och eftersom den här är ca 1000kr billigare lutar det åt den här.
Någon som har den och kan säga hur den är?

On the top of old smokey, all covered with snow. I dumped my poor sweetheart, for screwing too slow

Eftersom mitt tidsinställde inlägg som skulle komma upp kl12.00 idag inte ville dyka upp så får jag lägga ut det nu.
Till våren vill jag, som Karin har gjort hela våren/sommaren, skutta omkring i dessa skor. Superfina, från Vagabond. Hittar dom ingenstans men dom kanske dyker upp närmare våren.

Dream hair

Denna bild är så himla snygg! Och tjejen till vänster har håret som jag vill ha, tjock, lockigt och långt. Vet inte vem det är, antagligen en kompis till Karin.

19 December, 2010

byxdress - h&m, halsband - h&m
Nu drar jag på kalas för min kusin Linn som fyller 12 år, eller hon fyller på julafton men har kalas idag.
Hörs sen!

Nitar och läder

Det jag har sett av Burberrys vårkollektion är så himla snyggt! Den här jackan + silverjacken jag visade igår skulle jag verkligen vilja ha!
Nu kollar jag och Petra på the Runaways för tredje gången. och vi önskar att det kunde komma en the Runaways-kollektion med alla kläder dom har på sig!

Följ mig via bloglovin'

Följ mig via bloglovin'
http://www.bloglovin.com/blog/1096863/michaelaannaelisabeth

Neon pink

Godmorgon på er, har precis vaknat.
Petra har ett par grymt snygga skor som jag bara var tvungen att pröva igår. Mina guldiga naglar var himla fint till den neonrosa klacken.

The Runaways

Nu blir det the Runaways för 100e gången, men med Petra denna gången!

Glitter bustier

Galet snygg bustier! Hittade den hos Maria.

All my life I've wanted to be somebody, and here I am!

Några inspirerande bilder.
Skönt att vara ledig idag, har lite tråkigt bara. Ikväll ska jag hem till Petra. Vi ska lyssna på Suzi Quatro och titta på the Runaways!

22.48

Förlåt för dålig uppdatering. Har inte haft något att skriva om, inga vettiga outfits att visa er heller. Bättrar mig nog framöver. Idag är det bara en vecka kvar till min födelsedag. Gött!

16 December 2010

Nelly har fått in riktigt snygga skor! Lite Jessica Simpson (nöjd Petra?) kopia.
Det har blivit lite mycket skor nu det sista men det är det jag haft något att säga om! Alla skor ni har sett är egentligen vår/sommar-skor och jag längtar verkligen till våren. Jag är redan trött på snön och kylan. Men jag lär väl få stå ut till mars...

20.34

Haha ni får skratta åt bilden för det gör jag! Men så här känner jag mig just nu! Alltså superstark! Som sagt gick jag till gymmet ca 3km bort och sedan körde ett stenhårt styrkepass, eller ja, ganska hårt iaf. Nu är jag trött men nöjd över att jag tränade istället för att sitta hemma framför tv:n! Imorn blir en slappisdag med bara tre lektioner och sen är det helg för min del!

We could be heroes!

Nu är dom sista proven innan jul avklarade, skönt! Fick idag reda på att jag är helt ledig på fredag.
Nu funderar jag på att gå ner till gymmet, har ingen skjuts och det är så tråkigt att bara sitta hemma. Har ju inget plugg att göra. Vi hörs senare, puss!

Leatherdress

Så här ser klänningen ut. Passade perfekt. Den var riktigt fin med halsbandet till tycker jag.
Nu blir det samhällsplugg, hejs!

14 December, 2010

Paketet med min klänning från h&m kom idag, ska iväg och hämta det om en stund. Då får ni kanske se klänningen om ni är snälla! Annars måste jag plugga samhäll. Blä!
Bilden är inte dagens outfit. Hade på mig en grå tröja och skinntights idag, förfrös tårna i converse också!

if you got the money, i think it would be funny

Just nu på min behöver-lista! Riktigt nödvändiga grejer som jag verkligen behöver! Eller inte, men när jag har lite pengar över, vilket i princip aldrig händer, ska jag köpa mig ett par riktigt fina skor! Topparna som inte är lika dyra funderar jag på att köpa i mellandagarna, en svart tisha fattas i min garderob!

Read

Tre böcker jag inte skulle ha något emot att ha i bokhyllan. Synd att jag aldrig har tid att läsa annat än skolböcker.

All that glitters

Det är ju helt otroligt att man kan bli så kär i ett skor, särskilt när dom glittrar. Första paret har jag visat förut och är från filmen The Runaways, det andra paret hittade jag här. Tyvärr var dom sålda.

Sunday

Kolla bhn och skorna! Åh så fint! Bilder från Arielle

23.08



Så här såg vi ut igår! Snyggt va?

11 December, 2010

Kom hem för kanske en timme sen, skulle egentligen åka hem inatt efter innabandyn men jag sov hos Mathilda istället. Vi kom till kvartsfinal i bandyn, utklädda som galna vetenskapsmän! Idag måste jag verkligen städa! Ikväll ska jag hem till Bea, har inte träffat den kvinnan på jättelänge så det ska blir kul!

16.41

Nu är jag så hungrig att det gör ont i magen. Inte har jag städat heller. Får göra det imorn, om jag orkar.
Hittade det här fina halsbandet på bikboks hemsida, superfint! Jag måste få tummen ur röven och lämna in lönelappen till simlinjen också, vore bra att få pengarna innan jul.
Nu är maten snart klar, sen ska jag ju som sagt åka till mina kusiner och sen blir det innebandy där lag NV2 ska spela skiten ur alla andra!

Fredag

fuskpäls - åhléns, glittertröja - köpt i kina, jeans - ginatricot, kängor - dinsko, plånbok - köpt i kina

Härligt väder idag! Nu borde jag städa mitt rum. Senare ska jag vara barnvakt åt mina kusiner, sen blir det nattinnebandy på skolan. Vi ska klä ut oss till galna kemister! Coolt!

Antikt, gammalt & nytt

Antikt, gammalt & nytt i Stockholm! Skulle inte va fel att åka dit. Vilket underbart ställe med massa smycken!
Bilden hittade jag hos Columbine
Nu ska jag gå och göra mig i ordning för skolan.
Puss!

101209

Lyssnar på Bowie och målar naglarna guldglittriga.

Puss!

Hej på er, idag får ni ingen outfitbild, ni har redan sett det jag har på mig. Mockjackan och brorsans tisha som jag hade igår.
Som sagt, jag har lite bloggtorka. Men inspirationen kommer nog tillbaka så småningom.

21.59

Jag säger bara en sak: JACKAN!

8 December, 2010

skjorta - monki, tisha - brorsans

Idag blir det styrketräning med Petra. Sen ska jag skriva lite på filmanalysen till engelskan, ni kan kanske gissa vilken film jag ska skriva om?
Nu får jag slynda mig, Petra och hennes pappa kommer snart och hämtar mig!
Puss!

Silver jacket

Kommer ni ihåg bilden på en silvrig skinnjacka jag la upp i ett inlägg för nån vecka sen? Nu har jag hittat en till, i min favoritilm för tillfället. Allt Dakota Fanning har på sig i filmen är skitsnyggt verkligen! Ni får vara beredda på fler bilder från filmen eftersom det är min största inspirationskälla just nu!

Inspo

Känner att det inte blir så vettiga inlägg, har ingen inspiration för tillfället. Tills dess att jag återfår inspirationen får ni en bild som jag hittade hos Maria.

Full house

Nu börjar huset fullt! Jag älskar det, kan bero på att uncle Jesse är en snygging!

I wanna be where the boys are!

skjorta och halsband h&m
skjortan har korvat sig lite på ena sidan, men det får ni stå ut med!
just nu lyssnar på jag på the runaways - i wanna be where the boys are

Bling!

Jag är sugen på ett par riktigt stora orhängen, det första är en random bild från google. De andra två är från bikbok. Det sista paret är riktigt snyggt!
Vad tycker ni?

101206


fuskpäls - åhléns, tröja - secondhand, top - gina tricot, shorts - lindex, kängor - dinsko

Outfitbild ute idag, bilderna blev lite mörka så jag ändrade färg på dom lite grann.
Idag är jag helt fri från plugg, underbart! Blir att styrketräna ikväll, var längesen nu!

18.27


Jag har verkligen inte lust att trycka på en mössa på huvudet! Jag har gått utan mössa hela hösten och det har funkat bra, men nu när det är riktigt kallt behöver jag något som värmer. Då passar ett pannband riktigt bra! Ska be mamma sticka ett åt mig.

Cherry Bomb

Underbar film! Snygga kläder har dom också!

The Runaways

Började kolla på filmen The Runaways i morse. Såg inte klart, tänkte göra det ikväll efter att jag pluggat kemi som en dåre. Det jag såg av filmen var grymt iaf! Kärade ner mig i ett par skor. Någon som vet vart man kan hitta ett par liknande?

Lördag

Inte så illa va? Jag är nöjd iaf. Dom gick till knäna först så jag la upp dom en bit. När jag gjorde det märkte jag att dom var handgjorda, jackan som hör till också. Himla duktigt!

Kemi

Så här kommer min eftermiddag se ut idag! Superkul! Eller inte...

19.16

Jag längtar lite till våren och sommaren när man kan gå i tunnare kläder!
Bild: Agnes

3 December, 2010

byxor - köpta i kina, tröja - bikbok, glittertop - gina tricot

Var hos frissan idag, jag gillar inte att klippa mig eftersom jag helst av allt vill spara ut allt hår till långt. Men idag blev jag riktigt nöjd! Färgen passar mig perfekt och mitt hår blev inte sååå mycket kortare. Det var Sandra på lilla salongen som klippte mig. Jag rekommenderar det stället!

Shoes

Såna här skor skulle jag gärna trippa omkring i till våren/sommaren.
vivistyle.se 549kr

2 December, 2010

mockajacka - secondhand, skjorta - h&m

Okej, imorn ryker håret! egentligen borde des klippas en decimeter för det är så himla slitet, men jag vill verkligen spara ut till långt hår. Om jag tar ordentligt på håret imorn så kanske jag inte behöver klippa mig på ett tag. Aja, vi får väl se vad det blir.
Puss!

Mocka

Följde med mamma till erikshjälpen idag. Där hittade jag den här mockajackan! Har länge velat ha en mockajacka fast i en längre modell, men jag tyckte den här var lika fin! Fick ett par matchande kortbyxor med hög midja, dom får ni se nån annan dag när jag har sytt upp dom. Dom gick nämligen ner till knäna.
Nu är det köpstopp för min del! Ska inte köpa något mer innan jul nu!
Nu ska jag plugga franska!

1 December, 2010

Allt från h&m idag

Slängde på mig halsbandet idag med, det lyser upp en tråkig outfit så lätt!

Best of november 2010


RSS 2.0