me and the moon

Jag i ett av mina fynd från gbg. Ni får se en bättre bild på den snart. Skjortan är mammas.
Idag: städa och träna.

gbg II

Första bilden tagen av Petra. Andra bilden tagen med min supermobilekamera hehe.
Har haft en superkul helg i gbg med Petra och Julia. Vi shoppade, firade halloween i ett omklädningsrum på Beyond Retro, pratade gamla simmarminnen och spelade vårt gamla favoritspel galenpanna. Sjukt kul!

gbg

Är för tillfället i gbg. Kommer hem imorn, hörs då!

Quelqu'un m'a dit

Dålig kvalla men mycket fin låt.

gasp

Känner hur jag mer och mer bara skriver om min träning. Idag blev det pers i marklyft på 117,5kg. Stog vanligt i stället för i sumo-ställning och jag tyckte det kändes mycket bättre. Jag fick även mitt alldeles egna bälte idag.

hit me with your best shot

Tjenare! Längesen sist nu, men jag har inte haft tid för bloggen helt enkelt. Skrev biologiprov idag och det gick faktiskt bra. Skönt när pluggandet ger resultat, i alla fall i vissa ämnen haha.
Jag har precis kommit hem från träningen. Boxning idag, men vi tränade mest fys. Imorgon blir det marklyft på hemmaplan.

dressyrtävling

Har dragit iväg till naturbruksgymnasiet Lillerud. Vad gör hon där, tänker ni nu. Jo jag ska nämliga vara med och hjälpa till på en dressyrtävling. Vi hörs därför senare. Hejs!

boxing

Som sagt, träningen är så himla kul just nu! Idag var det boxning som gällde. Riktig boxning den här gången istället för massa fysövingar som vi brukar göra. Helt slut, men satan så kul det är!

kids in america


Träningen går bra. Det är det roligaste jag vet just nu. Dock är det ingen på skolan som bryr sig särskilt när jag försöker berätta hur kul det är. Det var längesen jag tyckte att det var så här kul att träna. Inte sedan jag simmade för flera år sen har jag tyckt att träningen var så kul som det är nu.
Till er som inte förstått än vad jag tränar så är det styrkelyft. Alltså grenarna bänkpress, marklyft och knäböj.

sadness is my boyfriend, sadness i'm your girl

Fått en dille på lykke li hehe.

rather die hard than die hollow

Ledsen för skitdålig uppdatering det sista.
Igår var det fest som gällde. Bea kom till mig på eftermiddagen och vi gjorde i ordning oss tillsammans. Bea plattade mitt hår så det blev riktigt ordentligt platt. Kände knappt igen mig själv i spegeln. ade även mitt nya läppstift som ni ännu inte har fått se en riktig bild på än. Synd att inga bilder togs igår, annars hade ni fått se.
På bilden ovan har jag faktiskt på mig läppstiftet men det ser inte riktigt ut så i verkligheten.

friday

Detta var inte det jag hade på mig idag.
Idag var det en konstig dag i skolan med massa håltimmar. Hela veckan har faktiskt varit ganska konstig. Träningen idag gick sådär i bänken men ganska bra i knäböjen. Nu äterstår det bara att se vad helgen har att bjuda på.

beige

Hämtade ut jackan idag som jag beställde från Monki härom dagen. Så här ser den ut. Jätteskön och jag hoppas den håller värmen till vintern.

det slog mig precis

Att det är galet vad jag längtar till studenten!

supermichaela

Vill bara kika in och säga att jag och Petra tog 55kg i bänk idag. Hehehe

we're only young and naive still

blus - h&m, jeans - cubus, drömfångare - marknad

isadora 155

IsaDora nr 155. Jag använder aldrig något annat än läppsyl men fick för mig att köpa ett läppstift i en galen färg. Ni får se det på någon gång i framtiden då det lär ta ett tag att bli bekväm i det.

saturday





Jag och Bea drog till Karlstad en sväng. Jag följde med som smakråd eftersom jag inte hade några pengar. Men även utan pengar lyckades jag köpa ett läppstift. Det var meningen att första bilden skulle visa hur det såg ut men färgen är mörkare och mer lila i verkligheten än på bilden.
På andra bilden har jag på mig en mysig sak från åhlens som jag gärna skulle mysa omkring i.

eugene

Här är våran nyaste familjemedlen, Eugene. Söt va!

dreamcatcher III

Inte världens bästa bild men så här blev drömfångaren när jag gjorde om den till ett halsband.

little bit

Tjena! Hinner inte säga så mycket mer än att jag lever. Har inte tid med bloggen just nu. Fysikprov väntar på torsdag, vi hörs efter det.

sunday

Hej på er. Har inte varit hemma på hela helgen därav min frånvaro.
Jag har ändrat om designen lite så jag kan ladda upp större bilder. Jag har också ändrat headern, vad tycker ni?
Bilden är från i somras.

RSS 2.0