Shorts.



Var en sväng på stan med mamma förut. Var egentligen inte meningen att jag skulle köpa nått men dom här skinnshortsen från Lindex följde med hem ändå + en vanlig grå t-shirt.

Började dagen men ett matteprov som gick käpprätt åt skogen, eller det vet jag ju inte än men det känns så. Har varit hostigare idag än vad jag var igår så skolan var bara mest jobbig. Var tvungen att vara med på kemin eftersom det var sista lektionen innan provet vi har på måndag. Skippade dock gympan och åkte hem istället.
Imorn blir det mys med Josefin, jag har saknat den tjejen!

It takes a fool to remain sane.





Var i skolan första gången på hela veckan. Var faktiskt riktigt skönt att komma tillbaka, men det är ändå inga fel med att ligga hemma i soffan och kolla på film hela dagarna. Jag är i ett stort behov av nya kläder just nu, skulle inte va fel med en helt ny höstgarderob faktiskt.
På bilden hänger ett av mina senaste köp, en blommig klänning från H&M som jag är riktigt nöjd med men som inte gjorde sig riktigt bra på bild.
Nu ska jag plugga matte en sväng sen blir det slappa framför tv:n en stund.



Ost & Skinkpaj



Min mamma var söt och köpte en ost & skinkpaj till mig bara för att jag är sjuk. Så gott!

Depend No. 193





Hemma från skolan idag. Finns inget att göra, ska snart dra på en film. Men först vill jag visa mitt nya nagellack. Depend nr. 193. Gillar lila, särskilt nu till hösten.

Prosit!

Idag har jag legat på soffan hela dagen. Är så förkyld. Orkade inte ens åka till badhuset för att ha mina simskolegrupper. Fredrik höll mig sällskap från klockan två då enda sättet att få ur honom ur min säng var att hälla vatten på honom. Blir ingen skola imorn, kommer ligga och kolla på söta gamla filmer som framkallar nostalgikänslor hela dagen. Nu blir det kolla lite på tv och sen sova.
Puss!

21.08



Myströjan är på och jag har legat i soffan hela eftermiddan och kvällen. Det var tur att jag inte gick ut idag för har sovit till och från i två timmar framför tvn och halsen gör bara ondare. Snart kommer bäste Fredrik och myser med mig, om jag inte hinner somna innan hehe.

Party





Idag är jag riktigt trött. Det var en kul kväll igår med kul folk, även om det var rätt dött i Säffle igår kväll så hittade vi allt en fest, sen blev det en stund på tivolit som arrangeras varje år i samband med mârten. Vädret var väl inte det bästa och idag är det ännu värre så jag orkar inte gå ut idag. Det blir istället mys i soffan med marknadsgodiset jag köpte igår framför ett eller fler avsnitt av true blood. Bra serie det där.

Den övre bilden är på mig och petra innan vi gick ut igår. Nedre bilden är på skjortan jag hade på mig som är från Åhlens.

Mârten

Godmorgon! Idag är det marknad i Säffletown. Finns egentligen inget vettigt man kan köpa, lite godis brukar det bli. Det är tradition. Nu ska jag gå upp ur min sköna säng och skutta in i duschen. Sen blir det en sväng på stan.

Ser man på!



Oj, ett inlägg till redan samma kväll. Det är bara att vänta och se hur länge jag kommer orka hålla bloggen aktiv. Efterson facebook inte fungerar för tillfället så pysslar jag om bloggen, den har redan fått en ny färg. Ganska tråkig, men vad gör man när man inte har en aning om hur man ändrar design mer än bakgrundsfärg. Imorn har jag studiedag, så är ledig från skolan. Skönt med en extra sovmorgon men jag börjar bli trött så nu blir det ett avsnitt av True Blood och sen sova. Jackan på bilden är min nya jacka från Lindex som är hur mysig som helst. Jag kommer bo i den under hösten + vintern!

NÄMEN!



Nämen ser man på! JAg har hittat tillbaka till blogggen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Det har ju gått nästan ett år sen jag skrev sist. Mycket har hänt, jag går nu andra året på naturvetenskapliga linjen på Karlbergsgymnasiet i Åmål. Det sägs ju att andra året är värst, men jag tror inte på det förrän jag har upplevt det själv.
Ikväll blir det mys i soffan framför tvn, är lite trött efter en vecka man hyfsat lite plugg men med massa träning! Jag och Petra har börjat ta träningen på allvar igen efter ett litet uppehåll under en del av våren och sommaren. Det känns riktigt bra faktiskt. Vi springer 1km innan vi kör ett styrkepass och detta gör vi 3 gånger i veckan. Igår debuterade vi i knäböj vilket resulterade en fet jävla träningsvärk idag. Men träningsvärk är en skön smärta som jag brukar säga.
Det fick bli en random-bild på en påse som jag fick med när jag beställde skor från nelly.com eftersom jag tycker inlägg utan bilder är så fruktansvärt tråkiga.
Nu ska jag avsluta innan jag babblar på för mycket. Vi hörs!

RSS 2.0