Best of February 2011


Haute Couture

Imorn blir det en lite shoppingtur i Karlstad. Hälften av pengarna jag har ska jag lägga på ett par jeans, men vad ska jag göra med resten? Har försökt leta lite på internet. Bestämmer jag mig för ett plagg att köpa brukar det dock inte finnas i butik men lite inspo är ju alltid bra. Vad tycker ni?

Dolce & Gabbana fw11

Hur snyggt? Stars forever!

Jag ramlade in på nått diskotek, och sen ramla jag ut så vitt jag vet


The Beatles #2

tisha - h&m

Om 6 minuter kommer släkten. Senare drar jag iväg på party i en lite enklare outfit idag. Jeans och tisha. Kameran följer med, för en gångs skull. Lyckades med håret, för en gångs skull.
Nu ska jag käka smörgåstårta. Hejs!

Call your girlfriend, it's time you had the talk

Helt otroligt att jag inte satte mig vid datorn förrän nu. Brukar alltid starta den det första jag gör på morgonen.
Idag kommer släkten på pappas sida hit och firar pappa eftersom han fyllde år i onsdags. Senare ikväll blir det till Åmål på party.
Så skönt att det är plusgrader. Om det fortsätter så här ska jag ge mig ut på en löptur på måndag.

Bambi shoes

Jag har kollat runt efter ett par kilklackar att ha i vår. Mina svarta börjar bli lite slitna och jag är sugen på ett par i en ljusare färg. Blev därför helt kär när jag såg dom här skorna här. Får försöka leta upp ett par liknande.

U must have this

Nagellack från h&m. Som vanligt under lov blir det att åka och spendera alla pengar i Karlstad. Ska köpa detta då, har för mig att färgen inte var lika knallig i verkligheten. Ska köpa ett vitt också. Blir nog askalas!

I'm back!

skjorta - h&m, tröja - h&m, sjorts - lindex, halsband - h&m, converse

Tillbaka efter en inspirationslös sjukvecka. Nästa vecka är det lov, gött!

Karin B

Idag får Karin stå för inspirationen, som så många andra gånger när min legat på minus! En snygg mockaväst? Ja tack!

Promdress #2

Livet är fullt av massa olika val. Vissa viktigare än andra. Nu är det så att min kompis Gustav frågade om jag ville hänga med honom på hans studentbal i år. Klart jag vill hänga med, men problemet är som vanligt: Vad i helsike ska jag ta på mig!? Vill ju inte ha samma klänning nästa år när jag ska gå på min egen bal, då vill jag ju ha en ny! Har ju som sagt hittat två supersnygga balklänningar. Men vilken är finast?

2 steg från paradise

Snorar, käkar djungelvrål, försöker plugga franska, lyssnar på bäste Håkan, dregler över kläder och skor jag aldrig kommer få för det kostar skjortan, längtar till våren, får ångest över att bloggen får lida över mina inspirationslösa förkylda tider...det var nog allt. Återgå till viktigare sysslor än att läsa denna blogg.

perfect spring shoe

Vårskor. Älskar det beiga, älskar de pastelliga färgerna på conversen, älskar träklackarna. De perfekta vårskorna helt enkelt. Synd att man inte kan få alla!

Butterfly earrings

Förkyld, 0 inspiration. Ska ta mig en tupplur nu, innan jag sätter igång med pluggandet.

Suede

Kommer ni ihåg mockatröjan som jag visade er för någon dag sedan? Här är den igen! Den har precis kommit ut i butik och bilden är från Karin

måndag

tröja från h&m
Gammal bild men jag hinner inte ta en ny, ska plugga svenska nu!
Ciao!

I wish

Snygg klocka! Önskar att den satt runt min handled!

70's

Har snöat in på 70-tal. Så himla snyggt. Jag vill bli hippie!

Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt

Gårdagen var mycket händelserik. Sjukt galen kväll men också sjukt rolig! Vi öste till Håkan och försökte räkna tll 7.
Idag har jag och Petra ätit bakispizza, mycket gott! Sen tänkte vi kolla på film men vi somnade båda två. Nu har jag precis kommit hem från mina faster där det bjöds på semlor. Som jag dock inte tycker om.
Imorn blir det bättre uppdatering med outfitbild, om jag kan välja något vettigt att ta på mig vill säga. Borde verkligen bestämma vad jag ska ha på mig dagen innan, men det blir aldrig så.

Kavaj?

Så här ser jag ut ikväll. Men frågan är med eller utan kavaj?

Rebecca & Fiona

Lyssnat lite på Rebecca & Fiona, dom är ju faktiskt bra! Inte nog med det, Fiona har en himla snygg frisyr på den här bilden. Den perfekta 70-tals luggen, enligt mig!

Saturday

Herregud! Jag är hur stel som helst. Den här veckan har jag verkligen tränat hårt med styrketräning tisdag, simning onsdag, nästan 1 mil längdskidor och styrketräning torsdag och stenhård boxning igår. Man känner sig så himla duktig efteråt.
Idag blir det lite plugg innan jag och Petra åker till åmål för lite party!

Crochet dress

Åh, en så snygg virkad klänning! Hittade den här.

Magiskt men tragiskt

shorts - secondhand, beatles tisha - h&m, kavaj - jc
Frös lite om benen när jag gick till bussen imorse i shorts och tunna strumpbyxor. Men jag är väl ingen mes heller.
Idag ska jag städa mitt rum ordentligt! Jag ska göra allt man kan göra i städväg! Det behövs verkligen!
Ikväll blir det boxning, där kommer jag träffa Beabus som jag itne sett på flera veckor!
Idag dängde jag killarna i klassen i armbrytning, hur coolt är inte det?

Mint

Sofi har en likadan mint-tröja som jag!

Stylisterna

Idag åkt vi längdskidor på idrotten, vi körde bl a puckelpist med längdskidor. Gick oväntat bra fakktiskt. Och hur kul dom helst var det!
Nu ska jag kolla på dagens avsnitt av Stylisterna. Vem åker ut idag tro?

Pineapple, kiwi and bananas

Ser inte så äckligt ut eller?

Bananpannkaka

Steker bananpannkaka, hittade ett recept i nyaste Elle. Spännande!

Can you tell me what time it is?

Hittade äntligen min klocka igår. Inte för att den är så värdefull men jag hade börjat vana mig vid att ha den på mig nästan alltid. Den har varit borta i flera veckor. Vad jag inte har vetat är att jag har gått omkring med den vart jag än har gått för den låg i en innerficka på min tjockjacka.

Pink and suede

Två supersnygga tröjor som kommer in på h&m nu i februari. Gillar särskilt den med mocka på framsidan. Dock kommer den kosta runt 500-lappen vilket är lite för dyrt för min plånka. Är ju som sagt i stort behov utav jeans som också är högsta prioritet just nu.

Big earrings and golden nails

tisha, örhängen - h&m, jeans - cubus
Det här har jag haft på mig idag, dock en gammal bild. Till det hade jag mina kilklackisar. Första gången jag använder dom i år. Inte lätt att gå med dom i snön men nu är det så pass bra plogat att det går riktigt bra.
Idag är det onsdag vilket alltså betyder simning för min och Petras del!

I am not a robot

Just det! Jag glömde ju fråga förut. Vad i helsike gjorde ni igår? Var alla uta och firade alla <3 dag med sina valentines eller? Besökarstatistiken skrämde mig med gårdagens besökarantal. Men som tur var är det många fler idag, redan nu. Tur att alla <3 dag bara är en gång om året!

The world is mine, and yours of course

skjorta - åhléns, linne - h&m, jeans - kina

Idag blir det styrketräning, skulle egentligen gjort det igår men då blev det inget eftersom jag följde med mamma till veterinären med Pelle.
Det är så kul att jag vaknar varje morgon med ångest över vad jag ska ta på mig. Inte så lätt när alla kläderna ligger på golvet. Vet inte hur dom hamnar där hela tiden?

Klackar och hatt

Snygga Agnes. Gillar verkligen hennes kombo av klackar och en myströja. Hatten är pricken över i också!

Disco

Älskar verkligen mitt halsband från h&m! Och ser ni hur fint det speglar ljuset?
Har precis kommit hem, jag och mamma har varit till veterinären med Pelle. Kissekatten var inge pigg och hade ont i munnen.
Nu ska jag sätta mig i soffan med ELLE som kom på posten idag!
Puss sötingar, och ha en bra alla <3 dag!

Suede & glitter

skjorta - secondhand, top - h&m, halsband - h&m
Fråga mig inte vad jag gör på första bilden för det vet jag knappt själv. Ser ni vad långt mitt hår har blivit, flätan går långt ner på ryggen på mig. Gött!

Prom dress

Jag vet att det är ett år kvar tills jag tar studenten men jag har redan tittat på klänningar. Och faktiskt hittat två som jag tycker är otroligt fina!

Rings

Härlig somrig bild med massa fina ringar. Källa: weheartit.com
Den här helgen har det varit mycket dålig uppdatering. Det blir lätt så på helgen när man går omkring hemma och inte gör något vettigt. Lovar bättre uppdatering imorn och under veckan!
Puss på er!

True Blood

Såg färdigt säsong 4 av oc igår, tänkte börja om på säsong ett igen men då kom jag ju på att jag har alla true blood säsongerna.

Klotrunt

Ett par klotrunda solglasögon står på inköpslistan i vår! Ett par hjärtformade vore inte fel heller.

forever21

Pic: fashionsquad
I brist på bilder från mig, eftersom denna dag inte har varit särskilt händelserik, får ni sen bild på ett par grymt snygga skor som jag hattade hos fashionsquad. Dom är från forever21.com och kostade inte mer än $23. Gillar att dom har den där lite klumpiga looken.

Lördag

En mycket lugn dag idag. Har varit hos farmor och farfar en sväng och fikat, småkusinerna var där. Sen blev det en kycklingrulle med pappsen. Nu kollar jag på film och senare blir det fysikplugg.
Ses!

Jeans me!

Tycker Angelicas jeans är så snygga! Är supersugen på ett par ljusa jeans med hög midja. Det finns ett par på BikBok som har jag spanat in. Får bli ett köp nästa månad. Är verkligen i ett stort behov av jeans.

The Beatles

Har glömt att visa er min tisha som jag köpte på h&m i lördags. Har inte haft tillfälle att använda. Den passar bäst till sommarkläder.

Mjölk och smörgås

Sitter och käkar frulle. Tog ledigt från skolan idag eftersom en av våra två lektioner var inställd och jag hade ingen lust att åka till skolan för 40 minuter engelska.
Men jag ska ta vara på tiden ändå genom att plugga. Jag har fysikprov på måndag, inte kul, inte kul!

Suede, fringe & big sunglasses

Åh så härliga bilder. Längtar så till sommaren, då ska jag också se ut som en hippie med runda eller hjärtformade glajor och hårband eller sjal runt huvudet.
Har kommit igång ordentligt med träningen nu, styrketräning mån, tor, simning ons, boxning fre och så tänkte jag försöka mig ut och springa varje söndag men det blir ju inte så lätt nu när det är så mycket snö.
Berättade aldrig om när jag och Petra simmade igår. Vi hade ju våran gamla favorittränare. Det var alltså jättelängesen vi simmade ordentligt och det kändes verkligen. Det ska bli skönt att komma igång med det igen!

Då börjar vi om med vintern igen

Jag verkligen hatar detta vädret! Det finns inget bra med det. Förra veckan hade jag i alla fall lite hopp om att våren var på väg när det började smälta. Men nu kommer det bara mer och mer snö. Varför bor jag i Sverige när det är sånt här skitväder? Man borde flytta till varmare ställen under vinterhalvåret.

Dagens Detaljer

Gammalt armband, ring från Lindex och nagellack ''Miss Stone Heart'' från h&m.

Mintgrön

tröja - h&m som jag köpte i lördags. Är riktigt nöjd med den, den är varm, lagom kort och färgen är underbar! Till den hade jag samma halsband som igår som jag också köpte i lördags.
Idag letar jag och Petra fram våra baddräkter, badmössor och simglasögon och drar iväg och simtränar för vår gamla simtränare. Ska bli så himla kul!
Puss era supersötisar!

Vårjacka?

Det börjar väl bli aktuellt med vårjacka snart och frågan är vilken modell man ska satsa på? Är väldigt sugen på den beiga längst upp till vänster. Vad tycker ni om den? Älskar fransarna på skinnjackan också, och skinnjacka fungerar ju i princip alltid. Tycker också att plastjackan från Topshop är himla cool men dock inget jag skulle ta på mig. Vad har ni tänk ha för jacka i vår?
Från vänster högst upp: h&m, modekungen, topshop, bikbok, modekungen, lindex

Tisdag, 8 Februari

magtröja - h&m, halsband - h&m, skor - nelly

Den beiga magkorta tröjan köpte jag i lördags, tycker färgen är supersnygg. Lite vårigt sådär.
Ljuset på bilderna är väl inte det bästa eftersom dom är tagna nu precis innan det blir mörkt. Det blir så när man kommer hem sent från skolan.
Nu ska jag ta mig något att äta så hörs vi senare!

7 Februari, 2011

Oj, idag tog det hundra år innan jag hade bestämt mig för vad jag skulle ha på mig. Bytte om hur många gånger som helst. Men till slut blev det top - gina och skinnshorts - lindex.
Fy vilket väder! Det snöar som bara den här och jag hörde att det skulle bli kallare i veckan. Jag är riktigt trött på det här nu!

6 Februari, 2011

Bild från i fredags.
Fick knäppen förut och tog på mig löparskorna och tog mig en joggingtur. Skönt faktiskt då jag inte har gjort något annat vettigt idag. Ganska normalt för en söndag.

Colours of spring

En lien sneak peak på det jag köpte igår. Ni får se bättre bilder på det till veckan när jag har på mig det. Det syns att det börjar bli vår om man tittar i min garderob. Härligt!
Igår var det hela 92 unika beökare, brukar ligga runt 50. Hoppas alla ni fortsätter besöka.
Puss på er sötisar!

Starstruck

Okej, jag pratar samtidigt som bilden tas, mitt hår är helt cp, jag har en ful jacka på mig. Men vad gör det, jag träffade självaste ELIN KLING idag när vi var i Karlstad! Helt otroligt att männskan var lika fin i verkligheten som på bild. Lite starstruck? Ohja!

Lördag

Oj så snyggt med JC Lita. Och oj en så snygg ring! Bildens har jag hittat här.
Nu drar jag och Petra iväg på en liten shoppingtripp. Se ya!

Home is whenever i'm with you

Har blivit riktigt såld på hippiestilen. Så himla snyggt med fransar, mocka, virkat, långt hår, klumpiga träklackar och gud vet allt. Till sommarn ska jag klä mig som en hippie!
Knogarna är ömma efter dagens boxning, men jag tyckte det gick riktigt bra idag. Petra följer med nästa gång också.
Imorgon far vi till Karlstad för lite shopping.

4 Februari, 2011

skinnbyxor - h&m, tröja - h&m, converse
Ganska tråkig outfit idag. Har haft den ett antal gånger. Tyckte dock att det var snyggt med svarta converse till skinnbrallorna.
Blä för snön säger jag bara! Kan den inte bara försvinna? Men bara en vinter till sen drar jag härifrån till Kalifornien där det är 320 soldagar om året. Längtar!

H&M conscious collection

Åh så snyggt jag dör en lite skvätt tror jag! H&M conscious collection. Den virkade västen ska bli min! Mohahahahahahhahhahaha, okej nu får jag skärpa mig... Men gud så snyggt!

Torsdag, 3 feb

Japp som sagt, utbildningsmässa. Har gått runt och plockat massa broschyrer och grejer från massa montrar. Gillar påsen från Chalmers!
Lyssnade även på ett kort föredrag om psykopater, mycket spännande!
Nu ska jag snart åka iväg och träna med Petra. Hörs senare!

110203

Nu hade jag helst av allt velat vara i Stockholm med massa pengar så jag hade kunnat köpa alla godbitar i Elin Klings kollektion. Men istället är jag på en Högskola i Trollhätten och kikar på utbilningar.

20.32

Sitter framför tvn och kollar på Glee nu.
Imorgon drar jag + alla andra 2or på skolan iväg till Högskolan i väst. Det är någon mässa där som vi ska gå på. Lite intressant faktiskt då det kommer vara massa andra högskolor där som kommer visa vilka utbildningar dom har.

110202

Åker och tränar med Petra, vi hörs senare sötisar!

California Paradise

Bild Hanna Montazami
Just nu vill jag bara ta studenten. Jag vet precis vad jag vill göra efter gymnasiet. I augusti i år ska jag ansöka om au pair i USA, helst Kalifornien där det är sommar året runt. Jag är så jäkla trött på detta vädret! Så förhoppningsvis åker jag dit augusti 2012. Efter ett år i USA vill ju som sagt jag och Petra ut och resa tillsammans. När jag har rest färdigt ska jag läsa till optiker på Karolinska Institutet.
Visst det är väldigt långt kvar, jag ska ju liksom ta studenten innan allt och det är ju tre terminer kvar och jag kanske hinner ändra mig tills dess. Men just nu känns det så himla bra att veta vad jag verkligen vill!

1 Februari

shorts secondhand, topp - ginatricot, kavaj - jc, converse

Ser ni att hur mycket snö som helst har försvunnit på bara en dag. Jag älskar plusgrader. Nu ska jag hjälpa Josefin med matten. Vi hörs sen!

RSS 2.0