lillebror ba ba baaa

Wohoho! Nu sitter vi antagligen i bilen på väg till Borlänge! Jag är så sjuuuukt pepp! Vi ses på söndag igen babes :*

for my phone

Gjorde som Lowe och sydde mig en mobilväska. Nöjd chey.

tjaaaaaaa

Just nu är jag ganska dålig på att uppdatera. Jag kan inte skylla på att jag har haft fullt upp för det har jag inte. Jag har bara inte haft något att blogga om. Men jag lovar att efter p&l får ni massa bilder! Puss fina läsare!

grattis mormor!

Idag firar vi mormor som fyller 70 år!

glad midsommar

Vid ungefär 3.12 gör jag först 80 sen 90 och sen 100kg i marklyft. Ganska nöjd faktiskt. Efter mig gör Petra en på 80 sen 90kg.
Glad midsommar på er!

vart du vill så fort du kan

Tjabba! Längesen vi sågs nu. Jag är på superduperhumör. Festivalhumör. Jag vill bara åka nununu!
Skuttar omkring här hemma i slitna jeansshorts och hjärtformade glajor. Livet är underbart!

P&L!!!!!!11!!!!!!!!!!!1!!!!!!!1!!!ett!!111ett!!!!!!

Lite damp? Nejdå inte ett dugg! Heheheheh

som på nålar

Sitter som på nålar! På helspänn! Man ska inte ropa hej innan man har gått över vägen. Jag slappnar inte av förrän jag har lappen i handen!

manic monday

Hemma efter en helg i Mora och en skvätt magsjuka. Nu: Star Wars!

Himlen blev färglös, oföränderligt grå

Jävla regn! Jag skulle ut och cykla idag tänkte jag men det blir det inget med när det regnar så. När kommer värmen tillbaka? Enligt väderkanalen.se verkade det som att den aldrig skulle komma tillbaka, i alla fall inte imom de närmaste tio dagarna... Målet är att cykla till Åmål och tillbaka, sist cyklade jag drygt hälften.
I eftermiddag åker jag till Mora med Cathrin. Ska bli kul!

neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna

Lyssnar, njuter och ryser!

oh yeah

Träningen går riktigt bra nu! 100kg i marklyft, nöjd chey!


nu jagar jag morgonen längs avenyen

väst - hemmabygge, shorts - avklippta weekdayjeans, linne - h&m, skor - nelly

Tänk hur man kan kära ner sig i ett plagg sådär. Förra veckan var jag och mamma på erikshjälpen och jag hittade en jättefin spetsblus. Varför jag inte köpte den då har jag ingen aning om men jag tänkte köpa den idag men då fanns den inte kvar!!! Så är det någon liten krake som har köpt en blus med spetsvolanger med axelvaddar på erikshjälpen som ångrar sig lite kan den gärna få höra av sig till mig!

2 steg från paradise

I brist på nånting vettigt att göra for jag och Petra till Karlstad. Där hittade jag dessa tjusiga örhängen som jag faktiskt har spanat in tidigare. Bikbok 49 pix.

hemmabygget är klart

Äntligen är jag klar! Bara några trådar som ska fästas. Men vad tycker ni? Jag är i alla fall nöjd!

jeans jacket

Den här jeansjackan köpte jag för ett tag sen men jag har inte riktigt gillat den ordentligt. Idag tog jag fram saxen och symaskinen och sydde om den lite.

wildfox

Galet snygga bilder från ilovewildfox fall 2011

you'd better watch out cause i like you

Åker till Karlstad för en heldag med familjen som avslutas på LLA med Gladiatorerna. Tills jag kommer tillbaka får ni lite skön musik.

and the swedish pop freaks went hey hey ho

tröja - h&m, shorts - erikshjälpen, skor - nelly, glajor - lindex

Gillade bootsen till bara ben, lite festivalkänsla. Och lite festivalkänsla är väl det närmaste en festival jag kommer i år.

bbq party II

Lite bilder som sammanfattar kvällen igår. Vi fick ju för oss att grilla med klassen + Petra som hängde med på ett hörn. Det spöregnade så vi fick hålla till i ett omklädningsrum vid Örnäs badlplats. Mycket mysigt faktiskt! Senare drog vi hem till Matilda och käkade pizza och snackade skit. Galet kul kväll!

bbq party

Idag har jag klätt mig lite Angelica-inspirerat. Ni får se om jag lyckas få tag i någon som kan ta en outfitbild med en skaplig kamera. Hinner inte ta en hemma då jag ska iväg till Åmål och grilla med klassen! Woop woop!

balen

Här är lite bilder från balen igår. Det var jättekul och nu anar ni inte hur mycket jag längtar till min egen bal! Idag har jag varit helt död, somnade på engelskalektionen och när jag kom hem sov jag i 2 timmar.
Ska strax åka iväg och köra ett marklyftspass. Puss!

prom

Anna har precis fixat frillan på mig inför balen idag. Är supernöjd. Ni får se bilder imorn, puss!

bette davis eyes

Himla gammal, men jag älskar den!

clutch

Har haft lite småpanik över balen. Har inte vetat vilka skor jag ska ha eftersom dom jag beställde tog slut innan jag fick dom och jag har heller inte tänkt på vad jag ska ha för väska. Men så pratade jag med mion farmor och hon sa att hon hade en vit clutch hemma efter sin mamma alltså min gammelfarmor. Så den blir det imorn på balen. Angående skorna får jag ta mina träklackar från h&m, dom kommer ju inte synas ändå.

sunday

Tjenare! Det blev inget badande igår. Jag och Petra drog till Åmål och festade istället. Galet som vanligt!
Nu väntar jag på att Anna ska höra av sig. Hon ska göra frisyren på mig till balen på tisdag så vi ska pröva testa lite idag. Ska bli kul, om hon hör av sig nån gång!!! Haha

kork II

klänning (här som linne) - h&m, favoritshorts - erikshjälpen, skor (nya) - nelly.com

Att bara ta på mig kläderna, gå ut och ta korten var en superprestation från min sida. Det är som en bastu ute just nu. Och nej, jag klagar inte! Funderar på att strunta i cykelturen och istället försöka dra med Petra eller brorsan för årets första dopp!
Btw! Jag fick mina skor från nelly igår. Till min besvikelse och frustration hade skorna jag skulle ha på balen tagit slut.

okidoki peeps

Det här är verkligen inte den mest aktiva bloggen! Men just nu är det för bra väder för att blogga. Jag har spenderat mestadels av dagen i min bananbikini solandes på studsmattan.
Gårdagen var sjukt kul. Idag bestod frukosten av jordgubbskräm, jordgubbar och färskpressad apelsinjuice på Annas balkong. Underbart!
Har beslutsångest om jag ska med ut ikväll också eller inte men just nu funderar jag på gå ut i solen igen.
See ya!

äntligen!

Äntligen! Klarade 50kg i bänkpress på träningen idag! Som jag har kämpat med det hur länge som helst nu! Så jäkla skönt att ha det gjort! Nästa mål: 52,5kg! Woho!

hello afrika tell me how you doin'

Frulle nu. Sen tar jag på mig bikinin och lägger mig i solen!

jag måste rota i väskan efter mod

Sorry guys. Hann inte med ett till inlägg igår. Åkte iväg till Bea så fort jag kom hem till träningen. Ikväll blir det en mysig hemmakväll. Skönt!

1 juni

Hej på er! Idag är det sommar och det är marklyft som gäller! Vi ses senare!

RSS 2.0